Φορητός ανιχνευτής ζωύφιου RF, πολυ ανιχνευτής σημάτων ραδιοσυχνότητας σκοπού
1pc
MOQ
Negotiable
τιμή
large.img.alt
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: JAMMERALL
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: JM163901
Υψηλό φως:

ανιχνευτής σημάτων RF

,

κρυμμένος ανιχνευτής καμερών

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο με τη συσκευασία Netural
Χρόνος παράδοσης: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 5000PCS/μήνα
Προδιαγραφές
Ανιχνεύσιμο φάσμα συχνότητας: 50 - 3000 MHZ
Χωρητικότητα μπαταρίας: 1800 mA*h
Μέγεθος της κεραίας συσκευών w/o: 110mm
Μέγεθος της κεραίας συσκευών W: 215mm
Χρόνος φόρτισης μπαταριών: 5 - 8 ώρες
Χρόνος απασχόλησης στον τρόπο ανίχνευσης: σε χαμηλό υγιές επίπεδο ή τον ήχο w/o: μέχρι 10 ώρες
Περιγραφή προϊόντων

Φορητός ανιχνευτής ραδιοσυχνότητας ανιχνευτών ζωύφιου RF/ανιχνευτής ζωύφιου

 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Ο ανιχνευτής ζωύφιου RF είναι μια καταπληκτική μονάδα ως συνδυασμός ποιότητας, λειτουργίας και ευκολίας. Είναι όχι μόνο μια μεγάλη επιλογή για τη μεμονωμένη προστασία μυστικότητας, και επίσης κοστούμια για τους στόχους όπως ο αντι-κατάσκοπος ενάντια στο αναρμόδιο τρύπημα από τους ανταγωνιστές ή την υπηρεσία πληροφοριών, το γραφείο, τη αίθουσα συνδιαλέξεων κ.λπ. Στις περιπτώσεις όπως μια σοβαρή συνεδρίαση ή μια διαπραγμάτευση, θα είναι απαραίτητο να γίνει ένα λεπτομερές σκούπισμα της θέσης έτσι ώστε για να εξασφαλίσει την περισσότερη εμπιστευτικότητα.

 

Οι ανιχνευτές θα λειτουργούσαν καλά για την κατάσταση με μεμονωμένα το σχέδιο λειτουργίας. Έρχεται με τους πολλαπλάσιους τρόπους εργασίας για τις ποικίλες περιπτώσεις. Αναλογικός τρόπος ανιχνευτών για να εντοπίσει την πηγή ακτινοβολίας RF ψηφιακό GSM τρόπου ανίχνευσης και αργόστροφη ανίχνευση RF με την ψηφιακή διαμόρφωση αναλογικός περιμένοντας τρόπος ανιχνευτών και ψηφιακός περιμένοντας τρόπος ανιχνευτών αντίστοιχα η παρακείμενη περιοχή από την παρουσία αναλογικών φορητών ή μακρινά ενεργοποιημένων κρυμμένων ραδιο συσκευών ακούσματος και επίσης άσπρος τρόπος γεννητριών θορύβου επίσης. Καλύπτοντας μια ευρεία ικανότητα ανίχνευσης φάσματος και ισχύος συχνότητας, η συσκευή δεν θα σας αποτύχει οποτεδήποτε.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα


Από τη λειτουργία και την ευκολία αυτή η συσκευή δεν έχει τα ανάλογα παγκοσμίως.

 

Μπορεί να γίνει αναντικατάστατος βοηθός για τους ανθρώπους που θέλει να είναι ασφαλής από το αναρμόδιο τρύπημα από τους ανταγωνιστές και την υπηρεσία πληροφοριών στο αυτοκίνητο, το γραφείο και το σπίτι.

 

Θέλετε να ξέρετε πότε οι κινητές τηλεφωνικές μετατροπές σας από το φίλο σας στον εχθρό σας και πότε κάποιος που ακούει εσείς από τη βοήθειά της;
Θέλετε να επεμβετε στον εισβολέα για να ξέρετε τη συνομιλία σας με κινητό τηλέφωνο;
Θέλετε να ξέρετε ότι έκανε ειρηνικά να φανεί επισκέπτης φέρνει τη συσκευή ακούσματος στο γραφείο σας;
Θέλετε να ξέρετε ότι κάνει καθένας κρυφακούει στην επιχειρησιακή συνεδρίασή σας με τους συναδέλφους σας;

 

Μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις γιατί όλες αυτές οι ερωτήσεις αφορούσαν τη ασφάλεια πληροφοριών σας χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή ραδιοσυχνότητας ανιχνευτών ζωύφιου.
Ο ανιχνευτής ραδιοσυχνότητας ανιχνευτών ζωύφιου συνδυάζει διάφορες δημοφιλέστερες συσκευές που χρησιμοποιούνται ευρέως για την προστασία πληροφοριών. Η εφαρμογή των τμημάτων κατάστασης προόδου και ο έλεγχος μικροεπεξεργαστών επέτρεψαν σε μας για να δημιουργήσουν μια λειτουργικά πλήρη και αξιόπιστη συσκευή για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας. JM163901 δείχνει επτά ενσωματωμένους τρόπους και λειτουργίες που ανάβονται με τη βοήθεια των χωριστών μπουτόν και από αντίστοιχο LEDs:

 

- Αναλογικός τρόπος ανιχνευτών
Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται για την ανίχνευση και την εντόπιση των πηγών ακτινοβολίας ραδιοσυχνότητας. Κοντά στην πηγή ακτινοβολίας ραδιοσυχνότητας το LEDs αρχίζει να ανάβει στη σειρά, και το μεγάφωνο JM163901 εκπέμπει το σταδιακό αυξανόμενο τόνο.

 

- Ψηφιακός τρόπος ανιχνευτών
Γίνεται σχεδόν irresponsive στα στάσιμα αναλογικά σήματα. Σε αυτόν τον τρόπο ο ανιχνευτής τομέων ανταποκρίνεται στα σήματα ραδιοσυχνότητας με την ψηφιακή διαμόρφωση, συνήθως των προτύπων GSM και άλλων αργόστροφων πρωτοκόλλων μεταφοράς δεδομένων. Αυτός ο τρόπος δεν εξασφαλίζει εγγυημένη ανίχνευση των πηγών ακτινοβολίας ραδιοσυχνότητας με τα πρωτόκολλα μεγάλης μεταφοράς δεδομένων ή μπορεί μόνο να την παρέχει για τους όρους της πλήρους ραδιο σιωπής και επίπεδο της εξωτερικής παρέμβασης υποβάθρου.

 

- Αναλογικός περιμένοντας τρόπος ανιχνευτών (που προκαλείται σε ένα αναλογικό σήμα ραδιοσυχνότητας που υπερβαίνει το διευκρινισμένο επίπεδο, με μια μελωδία που παίζεται)
Έχει ως σκοπό να προστατεύσει την παρακείμενη περιοχή από την παρουσία αναλογικών φορητών ή μακρινά ενεργοποιημένων κρυμμένων ραδιο συσκευών ακούσματος. Αποκρίνεται στην υπέρβαση του προετοιμασμένου επιπέδου κατώτατων ορίων, με μια μελωδία που παίζεται.

 

- Ψηφιακός περιμένοντας τρόπος ανιχνευτών (που προκαλείται σε ένα ψηφιακό σήμα ραδιοσυχνότητας που υπερβαίνει το διευκρινισμένο επίπεδο, με μια μελωδία που παίζεται)
Έχει ως σκοπό να προστατεύσει την περιοχή κοντινός-τομέων από την εισαγωγή των ψηφιακών φορητών ή μακρινός-ενεργοποιημένων κρυμμένων ραδιο συσκευών ακούσματος, καθώς επίσης και τις κρυμμένες GSM ραδιο συσκευές ακούσματος. Αποκρίνεται στο πέρασμα του προετοιμασμένου επιπέδου κατώτατων ορίων, με μια μελωδία που παίζεται.

 

- Άσπρος τρόπος γεννητριών θορύβου
Η φασματική πυκνότητα θορύβου μπορεί να μετατοπιστεί σε καθεμία κατεύθυνση.


- Άσπρος τρόπος γεννητριών θορύβου σε ένα σήμα μικροφώνων
Αποκρίνεται στο πέρασμα του προετοιμασμένου επιπέδου κατώτατων ορίων ακουστικού σήματος φωνής.

 

- Άσπρος τρόπος γεννητριών θορύβου σε ένα ψηφιακό σήμα ανιχνευτών (που προκαλείται σε ένα ψηφιακό σήμα ραδιοσυχνότητας που υπερβαίνει το διευκρινισμένο επίπεδο, με έναν άσπρο θόρυβο που παράγει)

 

Σχεδιάζεται για την προστασία ενάντια στην αναρμόδια ενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων όταν χρησιμοποιούνται όπως τρυπώντας (να κρυφακούσει) τις συσκευές. Αποκρίνεται στην υπέρβαση του προετοιμασμένου επιπέδου κατώτατων ορίων της κινητής τηλεφωνικής ακτινοβολίας. Όταν το κατώτατο όριο ξεπερνιέται παράγει τον ακουστικό άσπρο θόρυβο για να καταστείλει το τμήμα μικροφώνων του προστατευμένου κινητού τερματικού που τοποθετείται κοντά κοντά.

 

Τεχνικές προδιαγραφές

 

Ανιχνεύσιμο φάσμα συχνότητας 50 - 3000 MHZ
Σειρά έντασης σημάτων εισαγωγής από το dBV -58 σε -13dBV
Δυναμική περιοχή του ανιχνευτή 45 DB
Ικανότητα μπαταριών 1800 mA*h
Χρόνος φόρτισης μπαταριών 5 - 8 ώρες
Χρόνος απασχόλησης στον τρόπο ανίχνευσης - σε χαμηλό υγιές επίπεδο ή τον ήχο w/o μέχρι 10 ώρες
Μέγεθος της κεραίας συσκευών w/o 110mm
Μέγεθος της κεραίας συσκευών W 215mm
Τρέχουσα κατανάλωση στον τρόπο ανίχνευσης
σε χαμηλό υγιές επίπεδο από 30 μΑ
σε μέσο υγιές επίπεδο από 120 μΑ
Τρέχουσα κατανάλωση στον άσπρο τρόπο γεννητριών θορύβου
σε χαμηλό υγιές επίπεδο από 50 μΑ
σε μέσο υγιές επίπεδο από 130 μΑ
σε μέγιστο υγιές επίπεδο ~ 330 μΑ


Εξαρτήματα

 

  • Ανιχνευτής ραδιοσυχνότητας ανιχνευτών ζωύφιου
  • Κεραία
  • Προσαρμοστής 100-240V/5V δύναμης
  • Εγχειρίδιο χρηστών - αγγλικά

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)