aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Co. Jammerall (Κίνα), που περιορίζεται

Η Co. Jammerall (Κίνα), που περιορίστηκε καθιερώθηκε το 2001 και βρέθηκε τώρα στο πάρκο βιομηχανίας Longjing, Bantian, Longgang, Shenzhen, Guangdong, Κίνα.

Τα κύρια προϊόντα Jammerall είναι jammers σημάτων, όπως φορητά τηλεφωνικά Jammers κυττάρων, Jammer 4G, Jammer ΠΣΤ, Jammers WIFI, ακουστικό Jammer, Jammers RF, Jammers UHF και VHF, επίσης ασύρματο τηλεοπτικό Jammer, κ.λπ.

Σαν μέλος της εθνικής Τεχνικής Επιτροπής της τυποποίησης των οικιακών συσκευών, τα περισσότερα από τα προϊόντα JAMMERALL έχουν τις εγκρίσεις «του CE», «της FCC», «UL», «ROHS», «SAA» και άλλων προσόντων.

Τα τελευταία χρόνια, JAMMERALL έχει τείνει να είναι επαγγελματικός κατασκευαστής, το οποίο συμμετέχει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις όλων των ειδών jammers σημάτων. Με των νέων προϊόντων που αναπτύσσονται και που ερευνούν, JAMMERALL έχει εγγυηθεί πολύ την ανταγωνιστικότητα πυρήνων των προϊόντων και της κερδημένης ευρείας αναγνώρισης από την αγορά και τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.

JAMMERALL συνεχίζει προσοχή στην εσωτερικές διαχείριση και τη βελτίωση ποιότητας των προϊόντων. Εισαγάγαμε συνεχώς τα προηγμένα ταλέντα και διεθνοποιήστε τις διοικητικές ιδέες και δεσμευμένος να είναι μια ενσωματωμένη λειτουργία της Ε&Α, της κατασκευής, των πωλήσεων και της υπηρεσίας. Σήμερα, JAMMERALL έχει μετασχηματίσει επιτυχώς σε μια επιχείρηση εμπορικών σημάτων της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας υψηλών σημείων με την τέλεια υπηρεσία. Πήραμε το ISO 9001:2008, επικύρωση ποιοτικών συστημάτων του ISO 9001:2015 διεθνής και κερδίσαμε την εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, τα γνωστά εμπορικά σήματα Shenzhen και διάφορους τιμητικούς τίτλους.

Γιατί μας επιλέξτε;
Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος - τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί όπως όντας της υψηλότερης ποιότητας και του πιό αξιόπιστου στη βιομηχανία. Τα προϊόντα μας επίσης έχουν επευφημηθεί ιδιαίτερα από τους πελάτες μας και από τους συνέταιρους μας στην Ασία, την Ευρώπη, και τη Βόρεια Αμερική.

Μια πλήρης γραμμή προϊόντων - έχουμε μια πλήρη γραμμή κυψελοειδών φράσσοντας προϊόντων από τις χαμηλού κόστους φορητές μονάδες στις βιομηχανικές μονάδες υψηλός-προδιαγραφών.

Περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας - έχουμε σχεδιάσει και έχουμε κατασκευάσει τον ηλεκτρονικούς εξοπλισμό και τις συσκευές. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αλλά κολλάμε πάντα στον τρόπο μας τους πελάτες μας σε μια έγκαιρη και ειλικρινή μόδα.

Ανταγωνιστικές τιμές - έχουμε δουλεψει πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητά μας εξασφαλίζοντας υψηλός - ποιότητα. Οι τιμές των διάφορων προϊόντων μας είναι οι ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

Η έγκαιρες εξυπηρέτηση πελατών και η τεχνική υποστήριξη - οι αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών και το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης στην έδρα μας, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, και τα όλα υποκαταστήματα μας αναμένουν πάντα να βοηθήσουν τους πελάτες μας με τις όλες ερωτήσεις τους για τα προϊόντα μας ή με τα πιθανά προβλήματα που έχουν σε χρησιμοποίηση των προϊόντων μας.

Συνεργάτης με μας:
Μπορείτε συνεργάτης με μας με να γίνετε ο μεταπωλητής μας. Θα εξασφαλίσουμε την ποιότητα των διάφορων προϊόντων μας έτσι ώστε μπορείτε να είστε υπερήφανοι αυτού που παρέχετε τους πελάτες σας. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε οποιαδήποτε σχετικά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Δεδομένου ότι θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με σας σε μακροπρόθεσμη βάση, θα σας προσφέρουμε πάντα τις ανταγωνιστικότερες τιμές στη βιομηχανία. Ψάχνουμε τους πράκτορες παγκοσμίως. Προσφέρουμε και τις δύο χονδρικές εκπτώσεις και ρίχνουμε τη ναυτιλία για τους εμπόρους που ενδιαφέρονται για την επαναπώληση των προϊόντων μας. Μόλις εγκριθεί ο απολογισμός σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους πόρους εμπόρων και εύκολα τα προϊόντα διαταγής μας on-line. Η σοβαρή ανάγκη ερευνών μόνο ισχύει.

Co. Jammerall (Κίνα), που περιορίζεται
Ιστοχώρος: το www.phonesignaljammers.com

Ιστορία

Jammerall (China) Co., Limited

Η Co. Jammerall (Κίνα), που περιορίζεται, που καθιερώνεται το 2001, JAMMERALL έχει κάνει να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το φράσσοντας εξοπλισμό και τα ασύρματα προϊόντα κάλυψης πάνω από 18 έτη. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής σε αυτό που αρχειοθετείται.

2001 JAMMERALL δοκίμασε σκληρά και εμπλουτίζει ένα έτος, το εργοστάσιο μέσα φέτος του συστήματος διαχείρισης τυποποίησης, καθιερώνει ένα πλήρες σύνολο συστήματος διαχείρισης παραγωγής, στην αναζήτηση μηών προϊόντων ατέλειας ως στόχο, ποιοτική κατάρτιση προσωπικού, αλλά και για το μελλοντικούς προσανατολισμό και το σχέδιο ανάπτυξης προϊόντων της επιχείρησης.

Το Μάιο του 2004, πήγαμε στη βοήθεια της Ινδονησίας εγκαθιστάμε Jammer για τη φυλακή και τα σχολεία.

Είναι βασικός στην επιχείρηση το 2011 για ένα έτος, η γενική ρύθμιση της επιχείρησης να κάνει τον προγραμματισμό, δομή ρύθμισης δομών η λογικότερη βιομηχανική βελτιστοποιείται και παίρνει την πλειοψηφία του συνεπούς υψηλού επαίνου εμπόρων και πελατών. Οι επιχειρήσεις άρχισαν να εστιάζουν στην οικοδόμηση της δύναμης εμπορικών σημάτων, για να δημιουργήσουν το εθνικό εμπορικό σήμα της Κίνας ως στόχο.

Στην αντιμετώπιση της συνεχώς αναπτυσσόμενης απειλής του τηλεχειριζόμενου αυτοσχεδιασμένου εκρηκτικού μηχανισμού (RCIEDs), έχουμε επενδύσει βαριά στην ανάπτυξη μιας σειράς των πολλαπλής ζώνης, φράσσοντας συστημάτων ίδιος-υψηλός-δύναμης για την προστασία της μεταφοράς στρατευμάτων, των στρατιωτικών και σημείων ελέγχου αστυνομίας, των μεγάλων κυβερνητικών ιδρυμάτων, των ομάδων εξουδετέρωσης βόμβας και των VIP συνοδειών.

Το 2014, για όλο JAMMERALL οι άνθρωποι πρόκειται να υπερήφανοι για ένα έτος. Επιχείρηση, επέκταση κάλυψης αγοράς Τα προϊόντα καλύπτουν περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές στον κόσμο, και παίρνουν τη συνεπή υψηλή αιχμή πρόκλησης τεχνολογίας επαίνου πελατών, έρευνας νέων προϊόντων και ανάπτυξης. Πολύ βελτίωσε το μερίδιο αγοράς προϊόντων της επιχείρησης. έχουμε rish την εμπειρία jammers, έχουμε πωλήσει τα αγαθά μας σε πολλές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το UK, η Γαλλία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Ινδία, η Ινδονησία, το Καζακστάν, το Καζακστάν, το Ιράν, η Νέα Ζηλανδία και το κ.λπ.

Υπηρεσία

Jammerall (China) Co., Limited

JAMMERALL είναι επαγγελματικός κατασκευαστής κινητό jammer σημάτων, jammer υψηλής δύναμης και του ελάχιστου ενισχυτή σημάτων για περισσότερο από 18 έτη.

Παρέχουμε jammer τηλεφωνικών σημάτων κυττάρων blocker, κινητό jammer τηλεφωνικών σημάτων blocker, jammer GSM blocker, jammer σημάτων 3g blocker, jammer σημάτων 4g blocker, κινητό jammer 2g blocker, jammer Wimax blocker, κινητό τηλεφωνικό jammer 2.4G/5.8G blocker, κινητός jammer blocker μονωτής, κινητός τηλεφωνικό jammer blocker μονωτής, τηλεφωνικό jammer κυττάρων blocker μονωτής, jammer RF blocker μονωτής, jammer σημάτων VHF/UHF blocker, jammer wifi/Bluetooth blocker, jammer σημάτων Lojack blocker, jammer κατασκόπων blocker, αντι jammer σημάτων blocker, jammer ΠΣΤ blocker, τηλεφωνικό jammer φυλακών blocker, υψηλό ισχυρό jammer κινητών τηλεφώνων blocker, jammer κηφήνων blocker, jammer vedio blocker, φορητό jammer σημάτων blocker, jammer υπολογιστών γραφείου blocker, μίνι τηλεφωνικό jammer κυττάρων blocker, jammer βομβών και ect.

Συνεργαζόμαστε με πολλά πανεπιστήμια, κολλέγια, ερευνητικές μονάδες και αναμιγνυόμαστε στις κυβερνητικές δραστηριότητες.

Παρέχουμε τα καλά προϊόντα ποσότητας από την καρδιά! παρέχουμε την καλή υπηρεσία από την καρδιά!
Η εμπιστοσύνη σας δεν είναι ποτέ κάτω!

Η ομάδα μας

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής σε αυτόν τον τομέα για περισσότερο από 10 έτη!

Έχουμε μια ενσωματωμένη ομάδα παραγωγής, την ομάδα ανάπτυξης, την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης.

Συνεργαζόμαστε με πολλά πανεπιστήμια, κολλέγια, ερευνητικές μονάδες και αναμιγνυόμαστε στις κυβερνητικές δραστηριότητες.

Ομάδα παραγωγής

Jammerall (China) Co., Limited

Ομάδα ανάπτυξης

Οι περισσότεροι από τους μηχανικούς μας βαθμολογούν από το γυμνάσιο, και έχουν την πλούσια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και κάνουμε τους προσαρμοσμένοι ενισχυτές σημάτων και jammers κινητών τηλεφώνων ως ειδικό αίτημα των πελατών. Ο cOem & ο ODM είναι διαθέσιμοι.

Jammerall (China) Co., Limited

Ομάδα πωλήσεων

Όλα τα salers μας λειτουργούν πάνω από 5 έτος σε αυτόν τον τομέα, εξοικειώνονται πολύ με τους κινητούς ενισχυτές σημάτων και κινητά jammers σημάτων, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους πελάτες καλά.

Jammerall (China) Co., Limited

Ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης

Ο πυρήνας πρόκειται να λύσει όλο το πρόβλημα πελατών όταν αυτοί που χρησιμοποιούν τους ενισχυτές και jammers ή μεταπωλεί τους ενισχυτές και jammers. Για το μεγάλο πρόγραμμα, μπορούμε ακόμη και να πάμε στο εξωτερικό να λύσουμε το πρόβλημα.

Jammerall (China) Co., Limited
Το εργοστάσιό μας είναι κύριο της κάλυψης 3000 sqm διαστήματος παραγωγής και περισσότερων από 100 εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων 40 υψηλών μηχανικών κατηγορίας. Είμαστε ένα πεπειραμένο εργοστάσιο (12 συγκεντρώνουν γραμμές και 6 γραμμές διόρθωσης) και είμαστε κύριοι πολλών οργάνων δοκιμής.

Καλωσορίστε για να ενώσετε σε JAMMERALL!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)